Vi kan inte längre logga in i admin. Vad kan ha hänt?
Last Updated 6 months ago

Kan ni inte logga in kan det bero på olika saker.

Börja med att testa att logga in från en annan enhet, från ett annat IP-nr. Detta för att utesluta att det inte är ert IP-nr som blivit svartlistad.

Misstänker ni att ni blivit svartlistade, gå in på https://whatismyipaddress.com/ och notera ert IP-nr. Skapa ett nytt supportärende http://support.exaktasoftware.se/open.php och skicka ert IP-nr till oss, så kan vi vitlista det.

En annan anledning till att ni inte kan logga in, kan vara att diskutrymmet på servern är full. Logga in på er cPanel för att kolla detta under "Diskanvändning".
image
Då behöver ni rensa bland filer och e-postmeddelande för att frigöra utrymme så att ni kan logga in. Ni kan även köpa till mer utrymme. Kontakta oss.