Vi vill skicka nyhetsbrev, hur gör vi det?
Last Updated 6 years ago

Har ni vår C4Butik har ni en modul som heter Nyhetsbrev. Detta är dock ingen funktion vi rekommenderar er att använda då ni inte kan spåra eller följa upp några utskick.

Get a Newsletter
Vi rekommenderar er istället att använda Get a Newsletter. Get a newsletter är en extern e-postmarknadsförningstjänst. Där kan ni smidigt kan skapa era egna mallar för nyhetsbrev eller välja bland färdigdesignade mallar. Det finns även en funktion för Statistik & Uppföljning som gör det lättare att se hur kunderna har hanterat ditt utskick. För mer information besök Get a Newsletter.

Hur får jag in e-postadresser från C4Butik till GAN?
Gå till Nyhetsbrev i vänstermeny, klicka på Prenumeranter.
image
Här kan du markera alla e-postadresser till personer som anmält sitt intresse att få era nyhetsbrev. Kopiera och logga sedan in på Get a Newsletter. Gå till Kontakter >> Importera kontakter >> Kopiera/Klistra >> Importera nu >> Välj lista och Klistra in kontakter.

Hur gör vi för att koppla ihop vår e-butik direkt med GAN?
Har ni vår C4Butik är detta inget du kan göra själv utan denna koppling måste göras av en utvecklare. Kontakta oss för att lägga en order på detta.