Hur gör vi om vi glömt lösenordet till sin e-post?
Last Updated 6 years ago

Vi kan aldrig få fram ditt gamla lösenord men du kan logga in på din cPanel och lägga in ett nytt.

Gå till E-post > E-postkonton > Klicka på Hantera på det konto det gäller och skriv in ett nytt lösenord här.

image

Observera att har ni försökt logga in med fel lösenord flera gånger kan ert IP-nr ha blivit svartlistat. Då kan ni varken logga in på er e-post eller på admin för ert CMS/ebutik.

Gå in på https://whatismyipaddress.com/ och notera ert IP-nr. Skapa ett nytt supportärende http://support.exaktasoftware.se/open.php och skicka ert IP-nr till oss, så kan vi vitlista det.