Hur lägger vi till en ny bild i bildgalleriet?
Last Updated a year ago

1. Om ni har en vit knapp och inget händer när ni klickar på den, måste ni tillåta att Flash körs.
image

2. Detta gör ni genom att klicka till höger om er domän. Tillåt att Flash körs. Ladda sedan om sidan.
image

3. Efter att Flash har tillåtits blir knappen blå och den fungerar att klicka på.
image

OBS! Notera att Adobe meddelat att Flash inte kommer att fungera efter 2020 (end of life).
Kontakta oss för att få en prisuppgift på att bygga om er bilduppladdare.