Vi vill sätta ett nytt lösenord till en e-postadress. Hur gör vi det?
Last Updated 6 years ago

1. Logga in på din cPanel.

2. Gå till E-post > E-postkonton > Klicka på Hantera på det konto det gäller och skriv in ett nytt lösenord här.
image
Observera: När ni bytt lösenord här, är det viktigt att ni ändrar till det nya lösenordet på alla enheter (tex dator, surfplatta, mobil) detta e-postkonto finns installerat på. Byter ni inte, försöker enheten logga in med det gamla (fel) lösenord och ert IP-nr kan bli svartlistat. Då kan ni varken logga in på er e-post eller på admin för ert CMS/e-butik.

Misstänker ni att ni blivit svartlistade, gå in på https://whatismyipaddress.com/ och notera ert IP-nr. Skapa ett nytt supportärende http://support.exaktasoftware.se/open.php och skicka ert IP-nr till oss, så kan vi vitlista det.